Intresseanmälan Bankeberg

Vi har fått några frågor hur Ni som sökande ska göra för att lämna en intresseanmälan till vårt planerade ombyggnadsprojekt på Bankeberg i Hunnebostrand. 

Du som sökande har i detta skede av projektet ingen möjlighet att lämna intresseanmälan för en specifik lägenhet eller för Bankeberg i stort. Det är först när projektet börjar närma sig ett färdigställande och lägenheterna därmed släpps för uthyrning som du kan göra en intresseanmälan för desamma.

Lägenheterna fördelas som brukligt efter registreringstid dvs. hur länge du stått registrerad i vårt intressentregister som bostadssökande hos Sotenäsbostäder.

För att registrera dig som bostadssökande måste du registrera dig i vårt intressentregister via vår hemsida. Gå in på www.sotenasbostader.se, klicka på "Mina sidor" i övre fliken och därefter på rutan "Registrera dig". Fyll i formuläret med de efterfrågade uppgifterna. När du registrerat dig så får du en bekräftelse på din registrering via mail eller via brev, beroende på vilket korrespondensalternativt du valt.

Har du inte tillgång till dator går det också bra att kontakta oss via telefon, alternativt så kommer du in till oss på kontoret och får hjälp på plats.


 
  • Sotenäsbostäder AB
  • 456 22 Kungshamn
  • Besökadress: Tångenvägen 2A
  • Tel: 0523-66 56 00
  • Fax: 0523-66 56 17